Produk Hasilan Tambahnilai Sarang Burung Walit : Produk Klasik dan Kotemporari (2012)

  • Post by:
  • October 22, 2021
  • Comments off

Nespure Birdnest Sdn Bhd.

Nespure telah memberi nilai tambah produk SBW dengan mempelbagaikan produk kepada menu klasik dan kontemporari.  Antara contoh menu klasik ialah sajian stew gula batu SBW, stew sirap ginkoes; sementara menu komtemporari ialah puding longan SBW, jus yogurt SBW, tat telur SBW, dan stew susu segar SBW.

Produk-produk berasaskan menu klasik ialah produk makanan atau minuman saperti sajian stew gula batu SBW, stew sirap ginkoes SBW, stew kurma merah SBW dan stew ginseng SBW.

Produk yang berasaskan menu komtemporari ialah bentuk sajian yang dipermodenkan saperti puding longan SBW,  jus yogurt SBW, tat telur SBW, air soya SBW, stew susu segar SBW dan jus pisang SBW. 

File Type: pdf
Categories: Produk Ternakan
Tags: Inovasi
Categories: